Националният селекционер Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон

...
Националният селекционер Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон
Коментари Харесай

Хубчев отива на стаж при Диего Симеоне

Националният селекционер Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Абкарян и Армен Амбарцумян ще бъдат на стаж в испанския гранд Атлетико (Мадрид) от 22 януари до 6 февруари, написа " 24 часа ".

Всичко е уредено от БФС, като на място българите ще могат да се срещнат с всичко от арсенала на Диего Симеоне. Чоло, както е прочут той измежду почитателите, е един от най-хубавите треньори в света.

Той бе избран и за най-хубав в Европа за 2012 година Под негово управление Атлетико има извоювана шампионска купа, купа и суперкупа на Испания при превъзходството на Барселона и Реал (Мадрид).

Два пъти тимът завоюва Лига Европа, изигра два финала на Шампионската лига и взе два пъти суперкупата на УЕФА. Българите ще могат да участват на всички занимания на испанския гранд. Освен това се възнамерява да гледат онлайн и три мача. Единият ще е на Атлетико, другият - на Реал, и последният - на Райо Валекано.

Националният тим няма лагер преди началото на квалификациите за европейското. България започва на 22 март от 19 часа с мача против Черна гора, а единствено три дни по-късно е едно от най-важните ни гостувания - на Косово в Прищина.

Косовците са формирани от играчи, които са минали подготовка в Германия, Швейцария и Швеция и доста други европейски страни. Трите точки при гостуването са наложителни. Имаше някакви планове да се направи контрола през февруари, само че тя очевидно е пропаднала най-много поради подготовката на тимовете за пролетния полусезон, пък и част от футболистите на които Хубчев разчита, си търсят тимове./gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР