Националният селекционер на Унгария Марко Роси говори на официалната пресконференция

...
Националният селекционер на Унгария Марко Роси говори на официалната пресконференция
Коментари Харесай

Треньорът на Унгария: България нямаше късмет

Националният селекционер на Унгария Марко Роси приказва на формалната конференция преди европейската подготовка с България. Утре двата отбора се изправят един против различен в 19:00 часа на Националния стадион в София. Роси призна, че не е чел доста неща по отношение на създалата се обстановка с това къде ще се играе дуелът, с цел да не губи фокус върху подготовката на своя отбор. Освен това той призна, че България не заслужава единствено 2 точки и в доста от мачовете сме нямали шанс.

“Досега не съм чел мнения и мнението на федерацията. Не желая нищо да ми повлияе на фокуса. Изпитваме почитание. Това, че България има единствено 2 точки не дава отговор на действителното съответствие на силите. Този тим можеше да има 3-4 точки повече. Изиграха положителни мачове, в множеството от срещи нямаха шанс. Подхождаме съществено и отговорно. Колкото до нашия тим - ние сме единствено на една крачка от реализиране на задачата си. Утре ще се опитаме да създадем тази крачка. Една точка ни е задоволителна, приготвям тима единствено за победа, само че в случай че приключим наедно, няма да рева.

Може да настъпят леки промени в стартовата единайсеторка на България, само че не чакаме нещо колосално. Ще има смяна в тактиката им може би, само че сме анализирали схемата, желана от Илиан Илиев в Черно море. Готови сме за всевъзможни разновидности. Изготвили сме профили на всички футболисти, добре сме осведомени с техните качества. България има положителни футболисти, някои от тях са играли в Италия. Помня Кирил Десподов в Каляри, той е добър футболист, само че не е единствено той. Подхождаме с почит.

Тук сме и ни се заплаща, с цел да играем. За страдание моето време на терена към този момент отмина, само че аз в този момент съм треньор и избираме да има мач. Моята работа е да приготвя тима си. Никога не съм получавал нищо гратис, за какво в този момент да стартирам да го върша. Предпочитам да има мач ”, съобщи Роси.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР