Националният селекционер на Бразилия Тите разкри, че няма проблем отборът

...
Националният селекционер на Бразилия Тите разкри, че няма проблем отборът
Коментари Харесай

Тите: Изградих отбора както аз исках

Националният селекционер на Бразилия Тите разкри, че няма проблем тимът да бъде считан за любимец за спечелването на международната купа, а оправянето с напрежението би трябвало да бъде нещо естествено за играчите на " Селесао ". " Нормално е да има напрежение. Бразилия има най-сериозните обичаи и история във футбола, а с това завещание постоянно идва и напрежението. Имаме доста играчи, които непрестанно провокират медийното внимание на всички места по света, тъй че ние одобряваме този напън напълно естествено. Мечтата ни е да спечелим международната купа. Напрежението е неизбежно ", съобщи Тите ден преди първата среща на южноамериканците на Мондиал 2022 в Катар против Сърбия.   

Бразилия е притежател на трофея рекордните пет пъти, само че не е триумфирал на Световно състезание от 20 години. Тите пое отбора през 2016 година, а на предходния Мондиал 2018 в Русия " Селесао " отпадна на четвъртфиналите след проваляне от Белгия.

" Преди шампионата в Русия разполагахме със единствено две години, с цел да изправим нещата в тима и аз пристигнах, с цел да спася ситуацията. Сега е друго, тъй като имахме опцията да изградим този състав по метода, по който аз желаех. Именно по тази причина в този момент се усещам по напълно друг метод в съпоставяне от преди четири години “, съобщи Тите.

Бразилският селекционер, който е прочут с това, че отделя огромно внимание на отбранителната игра, още не е решил дали да заложи на по-солидна полузащита с двойката от Манчестър Юнайтед - Фред и Каземиро, или да подходи оптимално офанзивно с включването на Винисиус в нахлуване дружно с Неймар, Ричарлисон и Рафиня.         

" Имаме три разнообразни разновидността и ще ги използваме съгласно всеки съответен противник, който срещаме. Всички играчи са наясно какво се чака от тях. Аз като треньор би трябвало да имам потенциала да извадя най-хубавото от всеки футболист. Винисиус е една от опциите ни в офанзива. Той се е потвърдил на най-високо клубно равнище, само че и другите ни нападатели също. Работата ми е да намеря най-хубавия вид от реализатори в състава, които са най-подходящи за моята скица ", изясни Тите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР