Националният селекционер на България Илиан Илиев сподели своето мнение след

...
Националният селекционер на България Илиан Илиев сподели своето мнение след
Коментари Харесай

Илиев: Трябва да се стремим да спечелим групата

Националният селекционер на България Илиан Илиев показа своето мнение след жребия за Лигата на нациите. Той съобщи, че тимът би трябвало да се стреми да завоюва групата.

" Няма значение дали сме удовлетворени или не. Важното е да погледнем действително на нещата. На предишните квалификации след жребия доста думи се изприказваха ", сподели Илиев пред Българска национална телевизия.

Избегнахме Швеция, против която имаме доста отрицателен баланс, макар че с Петър Хубчев, ги победихме последният път. Другите тимове нито би трябвало да ги подценяваме, нито да ги надценяваме. Трябва действително да погледнем къде сме. "

" В идващите четири мача в контролите би трябвало да се стремим да изградим жанр на тима. "

" Трябва да се стремим да спечелим групата ", добави той.

" Доволни сме от контролите. Много се разясняват мачовете против Танзания и Азербайджан.

Доста тимове са заети в плейофи за класиране на европейско или в Лигата на нациите. Хубаво е, че имаме тези контроли и няма да имаме доста пътувания. "

" Естествено е, че за нас е значимо да се опитаме да изградим жанр, да създадем един гръбнак на тима и да се опитаме да спечелим групата ", продължи националният селекционер.

" Със сигурност няма да се създадат доста промени по състава. Направил съм един уголемен лист, само че когато дойдат мачовете ще се спра на състав от 24-25 футболисти ", приключи Илиан Илиев.
 Гонзо: Жребият е добър, възможностите ни са по-големи
Гонзо: Жребият е добър, възможностите ни са по-големи

Техническият шеф на Българския футболен съюз изрази своето мнение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР