Националният селекционер Младен Кръстаич даде пресконференция в Ларнака, където утре

...
Националният селекционер Младен Кръстаич даде пресконференция в Ларнака, където утре
Коментари Харесай

Кръстаич: Искам в отбора да има желание и енергия

Националният селекционер Младен Кръстаич даде конференция в Ларнака, където на следващия ден " лъвовете " ще премерят сили с Кипър в контролна среща. Това ще бъде трети мач на сръбския експерт отпред на трикольорите, като до момента имаме две победи под негово управление.
Прочетете още
" Антов вярно сподели това не е тъкмо другарски мач. В последните два мача успяхме да спасим сезона и да оставим България, където би трябвало да бъде. Следващите два мача не са мачове за точки, само че са доста значими за нас - формираме тима, млад тим сме, би трябвало да сме подготвени за мачовете, които ни предстоят.

Казах на футболистите, в случай че има някаква отрицателна сила, че би трябвало да излязат и да играят за родината си сила и сърце, както го направиха в Лигата на нациите. Със сигурност ще има положителни и неприятни моменти, аз желая сила и предпочитание за игра. Искам всички, които са извикани тук да играят за националния тим. Това ни е втори лагер, дружно сме десетина дни. Някои играят в чужбина, други играят в българското състезание. Наясно сме, че можем да пожелаваме доста, само че сме дружно доста малко време ", съобщи Младен Кръстаич в Кипър.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР