Националният селекционер Красимир Балъков изгледа мача между Етър и Ботев

...
Националният селекционер Красимир Балъков изгледа мача между Етър и Ботев
Коментари Харесай

Балъков: Срещу Англия ще ни бъде много трудно

Националният селекционер Красимир Балъков изгледа мача сред Етър и Ботев Пд (2:2), само че не пожела да назове имена на играчи, които вероятно ще намерят място в състава на отбора за идните евроквалификации.

На 7 септември България гостува на водача в Група А Англия на „ Уембли”.

„ Самия мач няма да разясня, аз съм тук, с цел да виждам състезателите – кой се показва добре и дали мога да го извикам в националния тим. Мненията за мача дано дават треньорите. Не мога да ви отговоря дали Дани Младенов дава поръчка с головете си за националния тим. Няма по какъв начин да давам в общественото пространство имена”, показа Балъков, който през предишния сезон точно той водеше тима на Етър.

„ Вчера бях на мача Витоша – Арда, на следващия ден съм на мача на ЦСКА. Искам да изгледам всички тимове и да видя в какво положение са футболистите. Никога не бих коментирал съответни имена, с цел да няма след това спекулации.”

„ Честно казано, при започване на шампионата тимовете още не са влезнали в добра форма. Но и в топ форма да са футболистите, против Англия ще ни бъде доста мъчно. Но има още много време, ще се опитаме да създадем всичко допустимо, доколкото силите и опциите ни разрешават, а единствено Господ може да каже какво ще стане”, сподели още националният селекционер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР