Националният селекционер Илиан Илиев съжали отново за събитията в София

...
Националният селекционер Илиан Илиев съжали отново за събитията в София
Коментари Харесай

Илиев: Футболът остана на заден план, надявам се да покажем същия характер срещу Сърбия

Националният селекционер Илиан Илиев съжали още веднъж за събитията в София в четвъртък вечер и митингите пред стадион „ Васил Левски “. Старши треньорът на Черно море изрази мнение, че футболът е останал на назад във времето при равенството с Унгария 2:2, пристигнало с изобщо нелоша игра.
Прочетете още
Илиев желае да види същия колектив и темперамент от тима, какъвто е бил демонстриран в мача с „ маджарите “.

“Нещата, които се случиха, не са добре за никого. Единственото хубаво е, че футболистите демонстрираха темперамент. Футболът остана на назад във времето. С оглед показаното играчите можеха да получат по-хубав отзив. Знаехме, че ще има кротичък митинг. Като е почнал мачът, митингът е станал не толкоз мире. Съжаляваме всички, свързани с българския футбол “.

„ Познаваме Сърбия всички. Не единствено от учтивост, само че може да кажем, че могат да създадат нещо на Европейското и като тим, и като характерности. Искаме да покажем нашия темперамент. Да стъпим на здрава основа, с цел да вървим напред, както го направихме в мача с Унгария. Сърбия се нуждае от точка или победа. Нашият тим може да израсне, показахме го с човек по-малко и отрицателен резултат “.

„ Много е значимо за нас да подходим по същия метод. Да сме по-спокойни. Много хора чакаха Унгария да ни разгроми. Това, че футболистите реализираха положителен резултат, от една страна ни афектира, само че от друга ни дава самочувствие. Трябва да подходим по същия метод. Всеки да си остави егото отвън терена. Тези, които почнат и тези, които влезнат. Сърбия може да държи доста добре топката. Трябва да сме колектив. Равният е част от играта, само че ние с точката няма да се класираме. Бихме желали да спечелим, не да загубим. Искаме да имаме метод на на игра. Да се опитаме да имаме жанр, различим, за тима “.

„ Цяла календарна година няма победа. Утре ще опитаме още веднъж. Знаем, че ни чака сложен съперник с играчи от международна класа. Играхме в четвъртък, Сърбия в сряда и то със 7-8 индивида, които не са титуляри. Имаме 2-3, които може и да не устоят физически. Не сме избрали още точния метод, само че след първия мач, физически, това, което сподели системата – футболистите бяха добре. Знак, че са работили добре в клубовете или са експерти “.

„ Всички неща, които стартират с „ в случай че “, са спекулации. Мога да отговоря по доста способи и по метод, който би задоволил множеството хора. Но европейска подготовка да тръгнем да...има закъснение. Но аз мисля, че това беше по време на мача. Предполага нечиста сделка отговора “, съобщи Илиев на въпрос дали националите щяха да стартират мача, в случай че знаеха какво се случва на метри от стадиона, визирайки конфликтите сред почитателите и Столична дирекция на вътрешните работи.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР