Националният селекционер - Георги Дерменджиев даде официалната си пресконференция преди

...
Националният селекционер - Георги Дерменджиев даде официалната си пресконференция преди
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Дано лошият късмет се обърне, срещу Унгария играем за победа

Националният селекционер - Георги Дерменджиев даде формалната си конференция преди утрешния полуфинален плейоф за класиране на Евро 2020 против Унгария. Специалистът разгласи, че българският отбор е квалифициран за борбата на стадион " Васил Левски ". Въпреки, че ще пропусне мача, капитанът Георги Костадинов ще бъде неразделно с " трикольорите ", с цел да им окаже нужната поддръжка.
 Системата VAR e подготвена за употреба на националния стадион
Системата VAR e подготвена за употреба на националния стадион

" Васил Левски " е изцяло квалифициран да одобри плейофа сред България и Унгария

Дерменджиев отбрани избора на Кирил Десподов да заиграе в редиците на Лудогорец.

Ето какво още сподели наставникът на " лъвовете ":

" Десподов е експерт и където реши, там ще иде да играе. Ако се наложи да играе за националния тим, ще направи оптималното.
 Унгария - латентен футболен колос, който не буди боязън
Унгария - латентен футболен колос, който не буди боязън

Сега е моментът за български успех

Георги Костадинов е капитан на националния тим. Винаги е необходим и ще помогне на тима с наличието си. Филип Крсътев има травма, тренира самостоятелно, само че за идващите мачове ще бъде подготвен.

Настроението е положително. Мачът се чака от доста време, знаете за какво се получи по този начин с отлаганията. Мисля, че тимът е подготвен, само че значимото е на следващия ден на терена какво ще създадат играчите. Що се отнася до титулярите - наясно съм с тях. Напрежението е малко по-голямо и аз се пробвам да го туширам, с цел да избегнем страстта, която може да не ни донесе положително. За футбола е доста добре, че ще има аудитория, аз мисля, че това ще способства за атмосферата. Хората чакат този мач от доста дълго време.

Ние сме анализирали безусловно всичко - както отрицателните, по този начин и позитивните страни от последните мачове. Надяваме сме, че неприятният шанс ще се обърне. Унгария е един доста добре уравновесен тим, който е в напредък. Аз желая да сме доста съсредоточени и да не вършим грешките от последните два мача. Ние сме подготвени на всичко. Така че не изключваме продължения и дузпи. В сходен дуел всичко е вид. Това и дай Боже идващият да е най-важният мач за нацията, с цел да може подрастващото потомство да види какво значи едно европейско състезание. Това са мачове, които се играят за победа ", сподели още селекционерът.
 Националите ще разчитат на поддръжка от Димитър Пенев против Унгария
Националите ще разчитат на поддръжка от Димитър Пенев против Унгария

Продължава една от похвалните иницитиви на БФС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР