Националният съвет на БСП одобри първите 138 кандидати за общински

...
Националният съвет на БСП одобри първите 138 кандидати за общински
Коментари Харесай

БСП одобри първите 138 кандидати за общински кметове и листи за общински съветници

Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди първите 138 претенденти за общински кметове и листи за общински съветници.

 

На съвещанието си през днешния ден управителният орган на социалистическата партия одобри и платформа за идните локални избори.

 

Като акцент в нея бе посочено:
" В годините на ръководство на ГЕРБ беше построен модел на задкулисие и олигархични зависимости, корупционни обвързаности, отклонение на публичен запас от българския и от европейския бюджет в големи размери. Този модел откри своята опора в локалната власт и пусна корени в нея посредством ръководените от ГЕРб общини. Всички опити моделът да бъде разграден на централно ниво се сблъскваха с ловко окопаните в локалната власт негови метастази. Ето за какво, локалните избори на 29 октомври са от дълго време чакана опция за съществена смяна в ръководството на страната и дефинитивно секване на корените на отровната система, която обезсилва България. Надеждата този път ще тръгне изпод. "


Българска социалистическа партия ще записва документите си за присъединяване в локалните избори в ЦИК на 11.09.2023 /понеделник/ в 11.00 ч.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР