Националният превозвач въвежда допълнителни услуги онлайн, които дават възможност на

...
Националният превозвач въвежда допълнителни услуги онлайн, които дават възможност на
Коментари Харесай

България Еър с допълнителни услуги онлайн

Националният транспортьор " вкарва спомагателни услуги онлайн, които дават опция на всеки пасажер да добави желана услуга към резервацията си посредством уеб страницата или мобилното приложение. Това е следващата крачка, която самолетната компания прави в унисон с задачата си да се грижи за пасажерите, предлагайки им най-високо качество на обслужване и осигурявайки умерено пътешестване на всички, избрали да посетят мечтаната от тях дестинация.

Най-продаваните услуги по постоянните полети на " България Еър " - избор на място в самолета, прибавяне на спомагателен регистриран багаж, транспорт на спортна екипировка и други, към този момент са налични когато и да е на денонощието при закупуване на билет онлайн през уеб страницата или мобилното приложение. Така всеки има опцията бързо, елементарно и комфортно самичък да добави към резервацията си удобството, което да направи пътуването му още по-комфортно и прелестно.

" България Еър " с промоционални цени в бизнес класа през август и септември

Билетите, закупени в промоционалния интервал, могат да бъдат употребявани за пътувания до 31 март 2023 г.

Менюто на борда на националния транспортьор става още по-разнообразно. Заедно с безплатния кетъринг по всички интернационалните линии самолетната компания вкарва и опцията за избор на изкушаващи менюта против възнаграждение. Така пасажерите на " България Еър " ще могат да избират сред общоприетия топъл сандвич, включен в цената на билета, или някое от четирите вкусни оферти на борда на самолета по отношение на личните си желания.

Чрез имплементацията на услугите, които са част от продуктовото портфолио на самолетната компания, " България Еър " се стреми да отговори на всички потребности на своите клиенти, осигурявайки им най-високо качество на обслужване. Развитието и подобряването на всички предлагани услуги продължава да бъде приоритет за самолетната компания.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР