Националният превозвач България Еър преви жест към украинските бежанци, които

...
Националният превозвач България Еър преви жест към украинските бежанци, които
Коментари Харесай

България Еър премахва таксите за превоз на домашни любимци за украинските бежанци |

Националният транспортьор " България Еър " преви жест към украинските бежанци, които бягат от войната, и отстранява всички такси за транспорт на домашни любимци.

" Те са част от всяко едно семейство, по тази причина и в комплицирана интернационална конюнктура като актуалната, националният транспортьор „ България Еър " отстранява всички такси за транспорт на домашни любимци по постоянните си директни полети ", оповестяват от компанията.

Всички пътуващи с украински паспорт или карта на емигрант могат да се възползват от облекчените условия до края на юли 2022 година

" Решението на „ България Еър " да помогне като даде сигурен безвъзмезден транспорт на домашните любимци на бежанците от Украйна бе направено вследствие на апелите на интернационалната неправителствена организация за отбрана на животните Humane Society International. По информация на организацията високите такси и политиките за транспорт на животни на другите самолетни компании, са основали съществени проблеми в Румъния, Полша и Германия и са създали транспорта на домашни любимци непостижим за бежанците. В същото време Европейската комисия се обърна към страните членки с искане да облекчат процедурите за сигурен транспорт на домашни любимци. Виждайки капацитет да помогне, „ България Еър ", която от години е известна с гостоприемството си към животни по време на полет, отстрани таксите за транспорт на кучета и котки за пътуващите с украински паспорт или карта на емигрант ", се показва в известието на компанията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР