Националният отбор за жени под 17 години загуби от Италия

...
Националният отбор за жени под 17 години загуби от Италия
Коментари Харесай

Стоян Гунчев: Трябва да се изправим и да спечелим бронзовия медал

Националният тим за дами под 17 години загуби от Италия с 1-3 (25-21, 22-25, 10-25, 26-28) в може би най-стойностния дуел на #EuroVolleyU17W и ще се бори за бронзовите медали на шампионата.

Ето и какво сподели селекционерът на отбора Стоян Гунчев за уеб страницата на БФВолейбол volleyball.bg минути след края на срещата:

„ С изключение на третия гейм аз съм доста удовлетворен от представянето на тима. Дори девойките ме изненадаха прелестно. Получи се доста стойностен мач. За тази възраст двата отбора демонстрираха в действителност положително равнище. Да не забравяме, че Италия е любимец за спечелването на трофея и няма загуба в последните 3 години.

Днес бяхме на път да спечелим 4-ия гейм, а в един тайбрек в никакъв случай нищо не се знае. Срещу Турция излизаме за орден! Няма да е по никакъв начин елементарно изключително след такава загуба разочарованието е огромно, само че би трябвало да се надигнем и да приключим шампионата с победа! “ Така в събота България ще играе за бронзовите медали против Турция. Срещата е от 15:30 ч. в „ Христо Ботев “. В 18:00 ч. стартира финалът на конкуренцията сред Русия и Италия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР