Националният отбор на Италия успя да спечели снощното си гостуване

...
Националният отбор на Италия успя да спечели снощното си гостуване
Коментари Харесай

Италия с трудна победа във Финландия, новината не е добра за България

Националният тим на Италия съумя да завоюва снощното си посещение на Финландия. Европейската подготовка в Тампере приключи 2:1 за " адзурите ", като по този метод футболистите на Роберто Манчини не престават без неточност по пътя към финалите следващата година - шест победи от шест срещи. Поражението на финландците пък дава научен късмет на Армения да се бори със северняците за второто място в групата, предава sportal.bg.

Това не е доста добре за комплицираните сметки на България, които демонстрират, че за нас е преференциално наследниците на Яри Литманен да се класират още тази есен за Евро 2020. По този метод би се нараснал шансът на " лъвовете " да доближат до плейофите в Лигата на нациите напролет, когато ще се разпределят последните визи за европейския шампионат.

Иначе успеха на Италия довечера пристигна справедливо, предвид на множеството положения пред рамката на Лукас Храдецки. В множеството случаи обаче вратарят на Байер (Леверкузен) сподели забележителен инстикт, отбивайки италианските изстрели. Мачът в Тампере стартира с рисков удар с глава на домакините, който мина настрана от задачата. Лека-полека " адзурите " взеха самодейността и не я изпуснаха до самия край. Храдецки с отлична интервенция избави воле на Стефано Сенси, а пропуски преди почивката направиха още Лоренцо Пелегрини и Чиро Имобиле.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР