Националният отбор на Холандия разполага с един от най-добрите млади

...
Националният отбор на Холандия разполага с един от най-добрите млади
Коментари Харесай

Роналд Куман: Холандия винаги ще произвежда млади таланти

Националният тим на Холандия разполага с един от най-хубавите млади сформира, които въобще са представяли страната и ще опита да завоюва Лигата на нациите, съобщи селекционерът Роналд Куман. Според наставника „ лалетата " ги чака ярко бъдеще, защото множеството момчета в тима занапред ще развиват големия си футболен капацитет.

„ Очаква ни ужасно бъдеще. Това потомство е най-хубавото през последните години, само че то занапред стартира своя път. Всички момчета разполагат с огромен гений. Винаги сме създавали отлични млади играчи от нашите футболни школи в Холандия. Това ще остане по този начин ", сподели Куман в изявление за английския The Guardian.

„ Ние имаме най-хубавите централни бранители - Върджил ван Дайк и Матайс Де Лихт. Това е ужасно, тъй като започваш да строиш къща от основите, а не от покрива. На верен път сме да стигнем там, където желаеме да сме на футболната карта ", разяснява още 56-годишният експерт.

Холандия ще играе против Англия този четвъртък в полуфинал на Лигата на нациите. Утре пък са домакините Португалия против Швейцария. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР