Националният отбор на Белгия победи категорично Саудитска Арабия с 4:0

...
Националният отбор на Белгия победи категорично Саудитска Арабия с 4:0
Коментари Харесай

Белгия се разправи със Саудитска Арабия

Националният тим на Белгия победи изрично Саудитска Арабия с 4:0 в контролна среща сред двата отбора, играна на стадион " Роа Бодуен " в Брюксел. " Червените дяволи " бяха очевидно по-добрият отбор в този дуел и това си пролича и в крайния резултат в дуела.

Домакините взеха преднина от два гола още през първото полувреме, а прецизен и в двата случая бе Ромелу Лукаку. Първо в 13-ата минута нападателят на Манчестър Юнайтед порази вратата на противника с отдалечен изстрел, а по-късно в 39-ата минута той бе изведен в наказателното поле от Еден Азар и технично удвои преднината на своя отбор.

През втората част паднаха още два гола във вратата на арабите. В 77-ата минута Миши Батшуай овладя една балонна топка в пеналта, финтира директния си надзирател и се разписа за 3:0.

Крайното 4:0 оформи Кевин де Бройне единствено минута по-късно. Тогава той пое топката в средата на терена, напредна, комбинира с Лукаку и по-късно с изстрел от границата на наказателното поле порази вратата на противника.

Това бе втора поредна победа за Белгия, след триумфа с 1:0 над Япония преди дни. " Червените дяволи " са в серия от 16 следващи мача без загуба на сметката си. Саудитска Арабия пък е на противоположния полюс с при следващи мача без победа - 2 загуби и 1 реми.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР