Националният отбор на България за юноши до 19 години, воден

...
Националният отбор на България за юноши до 19 години, воден
Коментари Харесай

Победа и равенство за юношеските национали на лагерите в Германия

Националният тим на България за юноши до 19 години, воден от Ангел Стойков, реализира безапелационна победа с 5:1 над районната селекция на Каленбергер Ланд, до момента в който 17-годишните със селекционер Марчо Дафчев завършват лагера с тъждество 2:2 с втория тим на Вестфалия. И двата отбора са на лагери в разнообразни бази в Германия и се приготвят за идните през есента европейски квалификации. По-големите имат още една среща и тя е на 8-и септември против юношите (старша възраст) на Айнтрахт Брауншвайг.

Ангел Стойков даде късмет на всички хора в групата да покажат качества и момчетата отнесоха с 5:1 Каленбергер ланд. Головете за България вкараха Мартин Минчев, Иван Тренчев, Джошкун Михайлов, Митко Митков и Илия Груев-младши. Преди два дни те съкрушиха с 3:0 19-годишните на Хановер.

По-малките завършват лагера с 2:2 против втория тим на Вестфалия или общо две победи и едно тъждество. Тимът от районната селекция поведе с 2:0, само че нашите възвърнаха равенството с попадения на Георги Трифонов и Мартин Петков. Силно се показаха Слави Шопов и Богдан Костов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР