Националният отбор на България за девойки старша възраст завърши на

...
Националният отбор на България за девойки старша възраст завърши на
Коментари Харесай

Девойките ни старша възраст седми в щафетата на Световното по биатлон

Националният тим на България за девойки старша възраст приключи на седмо място в щафетата 3 по 6 километра на международното състезание по биатлон за младежи и юноши в Обертилях, Австрия.

Валентина Димитрова, Стефани Йолова и Лора Христова приключиха с време от 56 минути и 9.7 секунди. Българките завъртяха две наказателни обиколи и използваха 11 спомагателни патрона, като останаха на 2:39.2 минути от победителките от Франция Фани Бертран, Жени Ришар и Мая Клотан, които финишираха за 53:30.9 минути.

17-годишната Димитрова направи отличен първи пост и с два спомагателни патрона съобщи на Йолова на втора позиция на 2.1 секунди зад французойките, само че за младия ни тим бе мъчно да задържи позициите си.

Сребърния орден завоюва тимът на Словения, до момента в който бронзът остана за отбора на Италия. Пред България приключиха още тимовете на Германия, Австрия и Русия, а на старт застанаха общо 22 щафети.

По-късно през днешния ден е щафетата на 3 по 7,5 километра при юношите старша възраст, а на следващия ден са щафетите при кадетките и младежите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР