Националният отбор на България ще се изправи срещу Люксембург в

...
Националният отбор на България ще се изправи срещу Люксембург в
Коментари Харесай

България ще търси четвърта поредна победа под ръководството на Кръстаич

Националният тим на България ще се изправи против Люксембург в контролна среща през днешния ден, 20-ти ноември, от 16:00 часа българско време. " Лъвовете " на Младен Кръстаич ще излязат на " Стад дьо Люксембург " с упоритост да реализират четвърта поредна победа под управлението на новия си селекционер .
Селекционерът на " лъвовете " Младен Кръстаич.
В сряда България записа триумф при гостуването си на Кипър с 2:0 в друга инспекция, като головете означиха играчите на Лудогорец Кирил Десподов и Спас Делев. Преди това националите победиха Гибралтар с 5:1 в дуел от Лигата на нациите при дебюта на Кръстаич, а няколко дни по-късно записаха бойка победа над Северна Македония с 1:0 в Скопие.

“Такива дуели са значими, тъй като придобиваме убеденост в тях. Ще се опитаме да продължим с позитивните резултати и съм сигурен, че макар насъбраната отмалялост играчите ще се раздадат оптимално ”, разяснява селекционерът на България Младен Кръстаич на конференцията преди мача. Капитанът на отбора Кирил Десподов прикани съотборниците си да се вложат оптимално в утрешния мач . “Този тим е цялостен с млади момчета и му би трябвало самообладание и поддръжка. Трябва да надграждаме малко по малко. Когато играеш за България, не може да става дума за отмалялост, постоянно би трябвало да се влагаш на 100 % ”, сподели Десподов.

България и Люксембург са изиграли 14 мача между тях до този миг, като " лъвовете " преобладават изрично с 13 триумфа и едно тъждество. Равенството пристигна в последния конфликт сред двата отбора, който се игра в Люксембург през октомври 2017-та година в квалификациите за Мондиал 2018. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР