Националният отбор на България попадна в една група с тимовете

...
Националният отбор на България попадна в една група с тимовете
Коментари Харесай

България срещу Словения, Норвегия и Кипър в Лигата на нациите

Националният тим на България попадна в една група с отборите на Словения, Норвегия и Кипър в новия шампионат на УЕФА - Лигата на нациите, който ще даде спомагателен късмет на всички отбори да се класират за Евро 2020.

" Лъвовете " бяха разпределени в трета урна на Лига С, а жребият им отреди допустими противници. Възпитаниците на Петър Хубчев ще изиграят по два мача против всичките си противници в датите, като дуелите ще бъдат разпределени в по една седмица от септември, октомври и ноември 2018-та година. Победителите от четирите групи във всяка Лига ще се изправят един против различен в плейоф за едно място на финалите на Евро 2020, в случай че към този момент не са се класирали посредством квалификациите.

Плейофите ще бъдат формат два полуфинала и край и ще се играят през март 2020-та година. Също по този начин спечелилите в четирите групи ще завоюват промоция за горната Лига за идващото издание на шампионата, до момента в който останалите на последно място ще изпаднат в долната Лига. Точният график на мачовете на България против Словения, Норвегия и Кипър ще бъде избран в близко бъдеще. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР