Националният отбор на България по волейбол за юноши до 17

...
Националният отбор на България по волейбол за юноши до 17
Коментари Харесай

Юношите със седма поредна победа на Европейското по волейбол

Националният тим на България по волейбол за юноши до 17 години реализира нова победа на Европейското състезание в Черна гора.

От всички 16 участници единствено " трикольорите " са със седем поредни триумфа.

В последния си мач от груповата фаза българите, водени от Десислава Величкова, се постановиха с 3:0 (25:18, 25:11, 25:22) против състава на Гърция.

Само в третия гейм от дуела имаше конспирация. В първия българският отбор поведе рано и непрекъснато усилваше задатъка си. 

България сподели още по-убедителни изяви и във втората част. " Трикольорите " поведоха с 3:0, а когато резултатът стана 8:2, към този момент беше ясно какво ще се случи до края.

Третият гейм от срещата беше най-интересен. В него гърците даже няколко пъти поведоха, само че с прекомерно дребен задатък. За последно това се случи при 17:16, родните национали завоюваха с 3:0 и 25:22.

Съперникът на България на полуфиналите ще стане прочут след последния мач от груповата фаза сред Италия и Полша тази вечер. " Дружина полска " ще задмине съперника си при победа и ще играе с България. Ако Италия завоюва, тогава " трикольорите " ще се изправят против Испания или " скуадра адзура ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР