Националният отбор на България по волейбол за младежи до 19

...
Националният отбор на България по волейбол за младежи до 19
Коментари Харесай

България загуби от САЩ на четвъртфиналите на световното първенство по волейбол за младежи до 19 години

Националният тим на България по волейбол за младежи до 19 години загуби от Съединени американски щати с 0:3 гейма на четвъртфиналите на международното състезание в Аржентина.

Воденият от селекционера Мирослав Живков тим отстъпи в обособените геймове с 21:25, 21:25, 26:28 и ще играе за систематизиране на местата от 5-о до 8-о.

Двата тима започнаха мача по-малко от денонощие след успехите над Бразилия и Пуерто Рико, само че българите изиграха пет гейма против Бразилия, до момента в който американците единствено три против пуерториканците, като разумно умората личеше в играта на българския тим.

В първите два гейма българите отстъпиха с 21:25, 21:25, а най-голяма опозиция оказаха в третата част, в която отстъпиха с 26:28. Американците имаха два мачбола при 24:22, само че при първия извършиха неприятен начален удар, а при втория прелестна българска обсада докара до равнене.

Българите избавиха и трети мачбол, с цел да се стигне до 25:25, само че в последна сметка Съединени американски щати завоюва частта с 28:26, а с това и мача.

Най-резултатен за България бе Кристиян Титрийски с 19 точки, Костадин Козелов добави 13.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР