Националният отбор на България по плажен футбол приключи участието си

...
Националният отбор на България по плажен футбол приключи участието си
Коментари Харесай

България на шесто място в Евролигата

Националният тим на България по плажен футбол завърши присъединяване си на финалите в Дивизия " Б " на Евролигата, която се организира в Терачина, Италия с проваляне от Англия с 3:5.
Срещата стартира с няколко положителни обстановки за гол, които се откриха пред нашия тим, само че още при първата си сериозна обстановка Англия поведе в резултата.

До края на първата третина " лъвовете " не съумяха да покажат най-хубавото, на което са способни, а британците стигнаха до второ попадение.

През вторите 12 минути албионците осъществиха трети гол, след което " трикольорите " ни заиграха както в предходните три дни и започнаха да основават състояние след състояние пред вратата на противника си. Филип Филипов върна едно попадение, само че незабавно след подновяването на играта, Англия още веднъж вкара за 4:1 в своя изгода. Отговорът на България не закъсня и след заучено осъществяване на център Цено Лозанов за повторно прониза вратата на противника. Добрата игра на " лъвовете " в тези минути докара до трети гол за България, дело на най-младия в състава Станислав Джамбазов, който си пое топката пред нашата врата и с акуратен удар в горния ляв ъгъл направи 3:4.

В заключителната част играчите на Симеон Христов имаха цялостно предимство и пропиляха няколко доста преференциални обстановки за попадение, като и гредите на три пъти помогнаха на Англия да задържи актива си. Четири минути преди края Павел Адамов открадна една топка и бе съборен от стража на противника, само че вместо дузпа и червен картон, арбитърът на дуела отсъди симулация. По-малко от минута преди края на срещата Англия вкара пети гол, а съдийските неточности продължиха с втори неотсъден углавен удар за " лъвовете ", след игра с ръка в наказателното поле.

Въпреки провалянето, България записа най-хубавото си достижение в участията си в Евролигата по плажен футбол. При предходното си класиране възпитаниците на Симеон Христов приключиха седми, а в този момент завършват с позиция напред. /Bulgaria beach soccer
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР