Националният отбор на България по футбол загуби от тима на

...
Националният отбор на България по футбол загуби от тима на
Коментари Харесай

Футболните национали продължават да потъват след загуба и от Косово

Националният тим на България по футбол загуби от отбора на Косово с 2:3 в подготовка за Евро 2020, играна на стадион " Васил Левски ". В спортните уеб сайтове загубата е разказана като " трагична " и " срамна " и тя в действителност е такава поради неорганизираната и посредствена игра на българските футболисти.

Косово обаче сега сподели, че разполага с надалеч по-качествен тим и е напълно разумно да победи българския отбор, който също така е в следващия си преход след промяната на треньора Петър Хубчев с Красимир Балъков.

Мачът стартира с бърз гол на Рашица в 7-ата минута, само че в края на полувремето Ивелин Попов изравни с шут отдалеко. В 55-та минута младият бранител на " Ботев " Пд Кристиян Димитров вкара с глава след центриране и българите поведоха. Десет минути по-късно обаче Муричи изравни, а в 92-ата Рашани вкара за 2:3.

Така България за първи път в историята остана без победа в първите четири мача от европейска подготовка.
Тимът, воден от Балъков, има единствено две точки от четири мача.

По-големият проблем обаче е, че двете загуби бяха заслужени, макар няколко положителни моменти на селекцията на България, която се пробва да играе повече с топката и да изнася играта от бранителите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР