Националният отбор на България по баскетбол замина за Португалия, където

...
Националният отбор на България по баскетбол замина за Португалия, където
Коментари Харесай

Александър Везенков: Ако не победим Португалия, ще бъде голям провал

Националният тим на България по баскетбол отпътува за Португалия, където на 2 август от 20:30 часа излиза против домакините в предварителна подготовка за международното състезание. Александър Везенков стресна щаба, откакто изкълчи десния си гален на контролата с Македония, само че ще бъде подготвен за борбата с " мореплавателите ".

" Добре съм, само че не съм упражнявал. Щом съм тук, няма да го мисля. Отивам и ще бъда на 100%. Най-важно е в сряда вечерта да се представим на равнище, " безапелационен бе Везенков на летище София.

" Доктор Белев сподели, че сме минали с лекото, би трябвало да почивам 2-3 дни. Аз желаех още през днешния ден да упражнявам, само че не ми позволиха. Имаме тежък път, да мине всичко както би трябвало и на следващия ден ще направя 1-2 тренировки там и сряда ще съм изцяло подготвен за сложния конфликт. "

" Ще е доста тежко, гледахме Португалия, добър тим, играе нападателно, с доста огромна сила. Ние отиваме, с цел да победим. Миналата година се опитвахме да играем добре. Тази отиваме единствено, с цел да победим, всичко останало ще е неуспех. Мисля, че ще създадем доста добър дуел, " добави Везенков.

 България загуби контролата против Австрия с 84:91
България се избави от тежка загуба против Австрия

Второ проваляне за " лъвовете " по време на летните контроли
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР