Националният отбор изненада и най-големите оптимисти с безупречния си старт

...
Националният отбор изненада и най-големите оптимисти с безупречния си старт
Коментари Харесай

България излиза за нов лъвски скок /Видео/

Националният тим изненада и най-големите оптимисти с безупречния си старт в новия шампионат на УЕФА - Лига на нациите.

“Трикольорите ” взеха 6 точки от гостуването на Словения и семейството на Норвегия, които ги трансфораха във любимец за първото място в група 3 на Лига “С ”.

Днес момчетата на Петър Хубчев одобряват Кипър и ще имат отлична опция да продължат с цялостен актив и да се утвърдят на лидерската позиция преди визитата в Осло след няколко дни.

Кипърците бяха считани за новобранец в групата, само че демонстрираха темперамент в дуела против Словения и направиха късен поврат. С 3 точки от два мача те разделят второто място с Норвегия и също имат упоритости да завършат като спечелили.

Националите не са записвали 4 следващи победи от 10 години и това е спомагателна мотивация за тях. Селекционерът Хубчев още веднъж беше внимателен в изявленията си и предизвести, че ролята на любимец може да ни изиграе неприятна смешка. Очаква се той още веднъж да заложи на по-предпзлива тактичност, с доста себераздаване и очакване на неточности от съперника.

На вратата ще е героят от първите два мача Пламен Илиев, а Страхил Попов, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски и Петър Занев ще оформят карето в отбрана. Галин Иванов и Кирил Десподов ще нападат по фланговете, двойка вътрешни халфове ще са Симеон Славчев и Георги Костадинов, а Божидар Краев ще оказва помощ в предни позиции на Ивелин Попов.

Кипър не разполага с играчи, които респектират, само че въпреки всичко би трябвало да се отличи нападателят Пиерос Сотириу от ФК Копенхаген.

Рефер на дуела на “Васил Левски ” ще е сърбинът Сърджан Йованович.

Лига на нациите, 3-и кръг:

БЪЛГАРИЯ - КИПЪР

Вероятни сформира:

БЪЛГАРИЯ (4-4-2): П. Илиев; С. Попов, Чорбаджийски, Бодуров, Занев; Г. Иванов, Г. Костадинов, Славчев, Десподов; Краев, И. Попов
Селекционер: П. Хубчев
КИПЪР (4-2-3-1): Панаги; Деметриу, Кусулос, Меркис, Йоану; Артиматас, Маргаса; Папулис, Костанос, Авраам; Сотириу
Селекционер: Р. Бен Шимон

СЪДИЯ: Сърджан Йованович (Сърбия)

СТАДИОН: “Васил Левски ”
НАЧАЛО: 21:45 часа

Класиране в група 3:
1. България 6 т.
2. Норвегия 3 т.
3. Кипър 3 т.
4. Словения 0 т.

Следващи мачове:
Норвегия - България
Словения - Кипър/sportal.bg

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР