Националният осигурителен институт /НОИ/ предприема строги мерки срещу разпространението на

...
Националният осигурителен институт /НОИ/ предприема строги мерки срещу разпространението на
Коментари Харесай

Термокамери в офисите на НОИ

Националният застрахователен институт /НОИ/ подхваща строги ограничения против разпространяването на ковид. В офисите на осигурителния институт няма да се позволяват хора с прояви на остри заразни болести. Това ще се открива с термокамери, които мерят бързо телесната температура, оповестяват от институцията. 

В приемните на Национален осигурителен институт няма да се позволяват и завърналите се от страни, в които има открити случаи на Коронавирус - 19. Спира се приемът на заявки, тъжби и други документи от такива хора. Спират се и консултациите в приемните. Те ще се дават на единния телефонен номер - 0700-14-802.  

Заявления, тъжби и други документи Национален осигурителен институт ще приема по електронен път с електронен автограф, с ПИК или посредством лицензиран пощенски оператор. 

Хората, които по уважителни аргументи не са подали съответните документи по този ред, ще могат да го създадат в период от 14 дни след анулация на изключителното състояние. Те ще се смятат за подадени в период.

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР