Националният ни отбор претърпя тежък катастрофа след пристигането в Тбилиси

...
Националният ни отбор претърпя тежък катастрофа след пристигането в Тбилиси
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с националите в Грузия, Тодор Неделев е със счупен череп

Националният ни тим претърпя тежък злополука след идването в Тбилиси за мача от Лигата на нациите с Грузия в неделя, заяви уеб сайтът на БФС. По пътя от летището към хотела на отбора водачът на първия от двата рейса, пренасящи състава ни, е изгубил надзор върху ръководството на машината.

Според Българска телеграфна агенция това е станало в резултат на несъобразената скорост. След конфликта халфът Тодор Неделев е бил превозен до локална болница, където е минал обстойни проучвания. Първоначалната информация е, че играчът на " Ботев " (Пловдив) е контактен, само че има порезни рани по лицето и ръцете.

По информация на в. " Труд " Неделев е със строшен череп, само че без заплаха за живота. Лекарят на националите Бисер Бочев е останал през нощта в болничното заведение, с цел да следи положението му. Не е ясно дали ще е нужна оперативна интервенция.

Всички останали членове на тима и щаба на българския народен тим са добре.

" Да, всички сме добре ", сподели бранителят Виктор Попов, представен от Българска телеграфна агенция.

След това играчите и треньорското управление трябваше да изчакат други рейсове. Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов е уведомил посолството на България в Тбилиси за случая. Водачите на делегацията са били с различен рейс, измежду тях не е президентът на съюза Борислав Михайлов.

Мачът Грузия - България е в неделя от 19 часа.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР