Националният младежки клуб се отказва от Демократи за силна България.

...
Националният младежки клуб се отказва от Демократи за силна България.
Коментари Харесай

Младежите на ДСБ си отиват от партията

Националният юношески клуб се отхвърля от Демократи за мощна България. Такава позиция показаха от партията. От младежкия клуб показват, че няма да поддържат друга политическа мощ, с изключение на ДСБ, само че отсам ще го вършат в персонално качество и без да вземат участие в партийния уред, " който намираме за злепоставен, амортизиран и нездравословен ".

" Още при започване на мандата на настоящия ръководител на ДСБ господин Атанасов срещнахме студена индиферентност. Много пъти сме желали среща с него. Всеки път или ни беше отказвано, или той просто не присъстваше и изпращаше негови представители, които посочваха същата индиферентност. Не получихме отговор на нито един от въпросите си, които публично изпращахме до Националното ни управление ", показват те.

Търсихме, колкото и да е клиширано, градивен разговор. Не получихме никакъв разговор. За това и няма по какъв начин да приемем обвиняванията в припряност, " юношески избухлив жар ", неумелост и невъзпитаност, разясняват те.

Целта ни беше да дадем нашата сила за одобряването на ДСБ като незаобиколим фактор в българската политика, който да пази полезностите на основателите си по редица способи: посредством поддръжка и разширение на пазарната икономика; посредством понижаване на ролята на страната в живота на хората; посредством преустановяване на модела на " милионери от публични поръчки " и посредством изцяло възстановяване на качеството на живот на всички българи, показват от младежкия клуб.

В умозаключение те показват, че решението им е взето целеустремено, а не прочувствено.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР