Националният конкурс “Най-зелените компании в България 2020” предизвиква отговорните бизнеси

...
Националният конкурс “Най-зелените компании в България 2020” предизвиква отговорните бизнеси
Коментари Харесай

Започва десетото издание на Зелените Оскари - slava.bg

Националният конкурс “Най-зелените компании в България 2020” провокира виновните бизнеси в необикновена година като 2020, в която отбелязва и своя 10-ти рожден ден.

Надпреварата е предопределена за фирмите, които имат зелени хрумвания, акции, събития, начинания или вложения и самоинициират дейности и дела за по–здравословна среда.

Конкурсът е неповторим за България, даже и в година като актуалната, той регистрира постигането на "зелени " цели и корпоративни тактики.

Компаниите, които са се присъединили от стартирането му до този миг, надвишават 650 и всички те са отчели постигането на "зелени " цели и реализирането на устойчиви корпоративни тактики.

Някои от главните критерии за оценяване, заложени в онлайн въпросника, са свързани с съответни дейности за понижаване на нездравословното влияние от активността на кандидатстващите, с извършената информационна акция вътре в компанията и на открито измежду обществеността, както и с стратегии и действия, свързани с потреблението на запаси в компанията по метод, щадящ околната среда.

Нов миг тази година са категориите изън главния панел. За тези награди се кандидатства с олекотен въпросник и включват необятен набор от категории като: Зелена иновация в Ковид-19, Зелено събитие, Зелена технология, Зелена просветителна самодейност, Устойчиви политики в Ковид-19, Иновация от рециклирани материали и доста други.

За поредна година ще бъдат връчени и специфичните оценки:

- премия на публиката

Зелено перо - кандидатури се одобряват на имейл: [email protected]

Зелена медия - кандидатури се одобряват на имейл: [email protected]

Официална гала по награждаване ще бъде на 1 октомври 2020.

Всички периоди и условия за кандидатстване ще откриете на

Нови категории в конкуренцията виж!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР