Националният комитет на Демократическата партия на САЩ издаде годишно изявление

...
Националният комитет на Демократическата партия на САЩ издаде годишно изявление
Коментари Харесай

Коренно различни изявления на демократите и републиканците по повод Деня на независимостта

Националният комитет на Демократическата партия на Съединени американски щати издаде годишно изказване по случай Четвърти юли, националния празник на страната, което отразява неговото напрежение с президента Доналд Тръмп. Председателят на комитета Том Перез съобщи, че „ изначалните обещания на Америка остават отвън до момента на прекалено много фамилии “. Това написа USA Today, представен от " Фокус ".
„ Навсякъде, където погледнем, нашите най-основни полезности са под опасност “, съобщи Перез, акцентирайки проблемите към нископлатените работни места, опазването на здравето, имиграцията, расизма и несправедливостта към ЛГБТИ общността. „ Хиляди деца са разграничени от родителите си на южната граница. Правата на служащите са отнети на най-висока правосъдна инстанция, има дискриминация против мюсюлмано-американците и правата на дамите са застрашени както в никакъв случай до момента “, написа в изказването.
Перез добави, че „ до момента в който честваме независимостта на нашата страна, ние Демократическата партия удостоверяваме нашата неотстъпчивост да пазиме полезността за всеки да има опция “.
На собствен ред републиканците, които управляват и Белия дом, и Конгреса, разгласиха доста по-радостно заявление по случай празника.
„ Празнуваме два века самостоятелност, почитаме патриотите, които оповестиха Америка за свободна нация през 1776 година “, съобщи ръководителя на Републиканския народен комитет Рона МакДаниел. „ Ние помним и благодарим на бойците ни за своите жертви, опазвайки нашите свободи “, добави той. „ Той добави, че партията ще продължи да опазва правилата, върху които Съединени американски щати са учредени и че ще продължи да се бори за живота, свободата и опцията да се преследва щастието за всички “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР