Националният клуб на привържениците на Левски София излезе с позиция

...
Националният клуб на привържениците на Левски София излезе с позиция
Коментари Харесай

Привържениците на Левски: Корпоративният модел на управление на клуба е неприемлив

Националният клуб на последователите на Левски София излезе с позиция след среща с част от управлението на клуба, в която се акцентира, че корпоративният модел на ръководство от външна компания не недопустим.

Оранизираните ентусиасти на " сините " разговаряха през днешния ден на стадион " Георги Аспарухов " с изпълнителния шеф Ивайло Ивков, с ръководителя на Управителния съвет Даниел Боримиров и със старши треньора на тима Станимир Стоилов.

На срещата заради задължения отвън София не участва мажоритарният акционер Наско Сираков, както и поканеният притежател на главния спонсор " Палмс Бет " Мило Борисов.

Феновете също по този начин показват цялостната си поддръжка за Ивков и Стоилов.

Позицията на НКП Левски:

" На извършената среща с управлението на клуба имахме опцията да получим отговори на екзистенциални за Левски въпроси.

Пълната конструктивност на полемиката бе нарушена от неналичието на мажоритарния акционер и притежателя на компанията, ръководеща Левски.

На база на чутото от Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, присъстващите последователи се обединихме към тезата, че корпоративният модел на ръководство, изключително когато ръководеща корпорация е външна за Левски, е недопустим. Най-малкото, тъй като отговорността е мощно размита.

Ние желаеме Левски да се ръководи от левскари, които работят на Герена и носят отговорността персонално!

Поради тази причина, заявяваме безапелационната си поддръжка за пътя, стихотворец от Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Евентуална промяна на който и да е от двамата мощно ще ни разтревожи.

Надяваме се Пазителя на акциите да подходи с мъдрост и мисъл за родния си клуб! Очакваме и притежателя на компанията, ръководеща Левски, да оцени вярно своя бизнес интерес, който изисква мощен Левски! В името на нашия клуб, ние сме отворени за полемика с изчезналите основни фигури през днешния ден, в сходен формат, т.к. отворените въпроси остават! ", се споделя в позицията.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР