Националният клуб на привържениците на Левски изрази недоволството си от

...
Националният клуб на привържениците на Левски изрази недоволството си от
Коментари Харесай

Националният клуб на привържениците на Левски смята, че отборът се гаври с феновете си

Националният клуб на последователите на Левски изрази недоволството си от решението на управлението да завиши цените на абонаментните карти за идния сезон.

Феновете настояват, че за първи път от клуба не са съветвали решението си с тях и виждат прикрит план в него, обвързван с контракта за ръководство на основния спонсор на " сините ".

Запалянковците считат, че са третирани като " безгласни букви " и точно те " покриват вредите от неприятното ръководство, продължаващо и до през днешния ден към този момент години наред ".

Цялата позиция на последователите:

Ръководството на ПФК Левски АД, отпред с мажоритарния притежател, сервираха следващата неприятна изненада за последователите на клуба с безпричинно и голословно повдигане на цените на абонаментните карти за новия сезон. То надвишава 30%, както и границата на положителния усет, без с нищо да носи по-добра услуга или прекарване. От мизерните условия по трибуните до футбола на терена.

В тази връзка подчертаваме, че за първи път организации на последователите не са съветвани за цените на билетите и абонаментните карти, каквато традиция съществуваше в ПФК Левски АД. Това за нас значи единствено едно. Феновете са третирани като безгласни букви, които по традиция би трябвало да покриват вредите от неприятното ръководство, продължаващо и до през днешния ден към този момент години наред.

Изразяваме и своето неразбиране дали въпросното покачване не е обвързвано с контракта за ръководство, съгласно който 10% от цените на билетите отиват при компанията спонсор-управляващ. Дали цените на абонаментни карти не подтикват точно по-голямо ползване на билети и печалбарство на гърба на последователите?

И защото хората, борещите се за това футболът да бъде за последователите, бяха отстранени и принудени да изоставен, Националният клуб на последователите на Левски декларира, че няма да остане безразличен към продължаващата подигравка с левскарите.

Ще изразим ясно и недвусмислено своята позиция през идния сезон и призоваваме всички левскари да не бъдат безучастни към протичащото се.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР