Националният клуб на привържениците на Левски изрази недоволството си от

...
Националният клуб на привържениците на Левски изрази недоволството си от
Коментари Харесай

НКП: Няма да останем безучастни към продължаващата гавра с левскарите

Националният клуб на последователите на Левски изрази недоволството си от решението на управлението, отпред с мажоритарния притежател Наско Сираков, да завиши цените на абонаментните карти. Феновете декларират, че за първи път от клуба не са съветвали това решение с тях и виждат прикрит план в него, обвързван с контракта за ръководство на основния спонсор на " сините ".


Ето какво оповестиха от НКП:

" Ръководството на ПФК Левски АД, отпред с мажоритарния притежател, сервираха следващата неприятна изненада за последователите на клуба с безпричинно и голословно повдигане на цените на абонаментните карти за новия сезон. То надвишава 30%, както и границата на положителния усет, без с нищо да носи по-добра услуга или прекарване. От мизерните условия по трибуните до футбола на терена.

В тази връзка подчертаваме, че за първи път организации на последователите не са съветвани за цените на билетите и абонаментните карти, каквато традиция съществуваше в ПФК Левски АД. Това за нас значи единствено едно. Феновете са третирани като безгласни букви, които по традиция би трябвало да покриват вредите от неприятното ръководство, продължаващо и до през днешния ден към този момент години наред.

Изразяваме и своето неразбиране дали въпросното покачване не е обвързвано с контракта за ръководство, съгласно който 10% от цените на билетите отиват при компанията спонсор-управляващ. Дали цените на абонаментни карти не подтикват точно по-голямо ползване на билети и печалбарство на гърба на последователите?

И защото хората, борещите се за това футболът да бъде за последователите, бяха отстранени и принудени да изоставен, Националният клуб на последователите на Левски декларира, че няма да остане безразличен към продължаващата подигравка с левскарите.

Ще изразим ясно и недвусмислено своята позиция през идния сезон и призоваваме всички левскари да не бъдат безучастни към протичащото се ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР