Националният клуб на привържениците на Левски излезе с позиция, с

...
Националният клуб на привържениците на Левски излезе с позиция, с
Коментари Харесай

НКП на Левски: Искаме по-добри условия на стадионите, чувстваме се като престъпници, набутани в клетки

Националният клуб на последователите на Левски излезе с позиция, с която оповестиха, че желаят по-добри условия за почитателите по стадионите в България.

Ето какво написаха от НКП:

" Левскари,

Националният клуб на последователите на " Левски " обръща внимание на виновните фактори в българския футбол, страната и в обичания ни Клуб, а по-конкретно на лицата: Михайлов, Сираков, Боримиров, М. Борисов (като директен началник на последните двама) и вътрешният министър Демерджиев.

Макар и съгласно социологията на мажоритарния притежател да сме под един % от общия брой последователи, ние сме тези, които поддържаме Левски на всяко посещение и постоянно задаваме пулса на трибуните. Ето за какво намираме за нужно да обърнем внимание на следното:

Господа, вие гореизброените, не сме сигурни, че сте забелязали какви са изискванията на част от футболните игрища в България.

Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се усещат като нарушители, набутани в кафези, кошари и клетки.

Срещу " Ботев " (Пловдив) бяхме в препълнен блок, а разполагаем имахме химически тоалетни. На новия " Колеж " пропускателният режим освен не беше на равнище, а под всякаква рецензия. На стадиона в парк " Лаута " ситуацията беше сходно, в случай че не и по-лошо. Пътят до нашите места бе строителна площадка, а след мача газихме в локви и тиня. " Клетката " още веднъж се оказа незадоволително огромна за най-верните почитатели в България.

Трудно е да си визиите по какъв начин се гледа мач в такива условия, които са безусловно неприемливи за 2023-та година и страна-член на Европейския съюз.

Сега " Левски " го чака " посещение " в Бистрица. Отпуснатите 250 билета са си жива насмешка със " сините " последователи. Отново клетка, кулоар и условия, каквито няма в цивилизования свят!

Вероятно всеки от вас е казвал доста пъти, че " футболът е за хората. " Очевидно в България с дребни изключения не е тъкмо по този начин. Надяваме се отсега нататък на обикновено отношение по отношение на хората, които поддържат българския футбол, който сигурно не е измежду най-привлекателните в света. Ако задачата е да ни откажете, кажете си, с цел да ви олекне, само че...

Точно ние няма в никакъв случай да се откажем! "
 Легенда на Левски сериозен към нападението на
Легенда на Левски сериозен към нападението на " сините "

Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев - разяснява идния старт на плейофите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР