Националният институт за недвижимо културно наследство вече ще изпраща есемес

...
Националният институт за недвижимо културно наследство вече ще изпраща есемес
Коментари Харесай

Институтът за недвижимо културно наследство въвежда есемес известия

Националният институт за недвижимо културно завещание към този момент ще изпраща есемес за статуса на преписките за координиране на капиталови планове и намеси в предпазени територии. Услугата е въведена тази седмица и се отнася до процедури от Закона за културното завещание, оповестяват от НИНКН.

Гражданите ще получават текстово известие в четири случая - когато мнението на НИНКН по преписката е изпратено за утвърждение от Министерството на културата, случаите, в които е належащо в 10-дневен период да бъдат отстранени нередности във импортираните документи, когато преписката е прекъсната, защото в 10-дневния период нередностите непълнотите в документите не са отстранени или когато мнението по преписката е готово за приемане в НИНКН.

От института прецизират, че есемес известяването ще е налично за всички, които са показали настоящ мобилен телефон при внасянето на преписки в деловодството на института. Не е належащо потребителите да дават отговор на текстовото известие.

„ Автоматичните известия ще улеснят жителите и няма да се постанова те сами да търсят информация за придвижването на преписките. Заедно с това ще имат опция да реагират без закъснение, когато е належащо да обезпечат спомагателни документи “, споделят от НИНКН.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР