Националният граничен патрулен съвет казва на Fox News, че подкрепя

...
Националният граничен патрулен съвет казва на Fox News, че подкрепя
Коментари Харесай

Съюзът на граничния патрул одобрява противоречивото гранично споразумение на Сената: „много по-добро от статуквото“

Националният граничен патрулен съвет споделя на Fox News, че поддържа спорното двупартийно гранично съглашение на Сената, оповестено в неделя преди предстоящо гласоподаване в горната камара по-късно тази седмица.

В изказване за Fox News NBPC съобщи, че поддържа и утвърждава договорката, контрактувана в Сената. Въпреки че призна, че не е съвършено, синдикатът съобщи, че е " надалеч по-добър от статуквото ". Все отново синдикатът не утвърди останалите разноски в законопроекта.

ФАЙЛ: Имигранти се разхождат по укрепения бряг на Рио Гранде, откакто пресекат границата от Мексико към Съединените щати, до момента в който сътрудниците на граничния патрул на Съединени американски щати гледат на 28 септември 2023 година в Игъл Пас, Тексас. (John Moore/Getty Images)

Според NBPC митническата и гранична работа на Съединени американски щати (CBP) е правила приблизително повече от 6700 ареста дневно, откогато президентът Джо Байдън е на поста. По-голямата част от тях са били освободени според политика, известна като „ дръж и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР