Националният Фестивал ЗАВИНАГИ С НАС е благотворителна кампания на Форум

...
Националният Фестивал ЗАВИНАГИ С НАС е благотворителна кампания на Форум
Коментари Харесай

Благотворителен концерт помага на деца

Националният Фестивал „ ЗАВИНАГИ С НАС ” е благотворителна акция на Форум „ Възможност за бъдеще ” взаимно с Община Велинград в лицето на Кмета доктор Костадин Коев Обществото сплотява сили в поддръжка на децата на чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи, починали или потърпевши при осъществяване на служебния си дълг, осведоми ДАРИК.Цяло съзвездие артисти застават и поддържа още веднъж идеята:

Изпълнители от компанията на Графа „ Монте Мюзик ” - Вензи, Искрен Тончев - Искрата, както Румънеца и Енчев и балет, Атанас Колев от X Фактор, Иванка Средникова една от Трио Парадайс – 4-то издание X Фактор, прелестната Рени, Анджелина Денчева, която пее от 4 г, на 6 взе участие в президентската благотворителна акция, а на 7 година печели международниат конкурс " Сребърна Янтра ", Мариам Маврова- е член и лауреат на Клуба на " Успелите деца на България " във фондацията на „ Димитър Бербатов и с голям брой награди, Водещ- Ваня Шекерова – актриса и певица от Пловдив, Дювиш „ Звънче ”, Емблемата на Велинград -Духовият оркестър и мажоретният състав Димитър Мечев ”,Клуб по

Спортни танци „ Импулс ” също носители на интернационалните награди и медали ще поддържат акцията и ще забавляват публиката.

На 27 Август ОТ 16.00 ч. на площада във Велинград, участници от Международният фестивал за достоверен фолклор в с. Дорково - сформира от Португалия -остров Мадейра и Република Перу също ни поддържаха с тяхни осъществявания. Благодарим на Кмета на Велинград доктор Костадин Коев и на кмета на с. Дорково, господин Николай Ковачев за предоставената опция!

Със събраните средства от благотворителните концерти се провеждат всяка година детски летни лагери, като задачата е да се зарадват всичките 114 деца, останали без татковци от цяла България. През 2016 година лагерът бе организира във Варна, а тази година хазаин ще бъде първият град застанал зад Националната акция с изключение на Несебър и Ст. Загора - Велинград. Благодарим на господин Асьов за поканата да гостуваме в хотелът му изцяло безплатно, както и на всички участници, компании и организации, които ни поддържат! Благодарим от сърце!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР