Националният фенклуб на Черно море излезе с втора декларация до

...
Националният фенклуб на Черно море излезе с втора декларация до
Коментари Харесай

Феновете на Черно море с нова декларация за отпуснатите 100 000 лева на Спартак

Националният фенклуб на Черно море излезе с втора декларация до обществеността, откакто през днешния ден на Общинската сесия бе признато решение да се провиснал 100 000 лв. на Спартак за 100-годишния му празник.

``
реклама

Поместваме декларацията без редакторска интервенция:

„ След днешното решение на сесията на Общински съвет за разпределяне на 100 000 лв. на Спартак, ние, почитателите на Черно море ще внесем скоро предложение в деловодството на общината, тя да финансира отсега нататък частни мероприятия във Варна – юбилеи, абитуриентски, сватби, погребения, остъкляване на тереси и така нататък

Явно нашата община е великодушна и не може да откаже спонсорство на частни събития. От това би трябвало да се възползват освен спортните клубове във Варна, а и всички жители на морската столица.

Искаме също да разберем кой внесе предлагането на съвещанието на комисията „ Финаси и бюджет ” на Общински съвет за разпределяне на въпросните средства на Спартак, по какъв начин по този начин то бе признато толкоз бързо и още на другия ден на планувана изключителна сесия на Общински съвет невижданото решение бе узаконено. ”

Национален фенклуб на Черно море

--

Извън декларацията ръководителят на Националния фенклуб на Черно море Иван Михайлов добави: „ Моето персонално мнение е, че с сходни дейности кметът на Варна господин Иван Портних си приготвя своето СV за шеф на Грандхотел Варна. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР