Националният дворец на културата (НДК) ще грейне в оранжево по

...
Националният дворец на културата (НДК) ще грейне в оранжево по
Коментари Харесай

НДК става оранжев за Деня на Краля

Националният замък на културата (НДК) ще грейне в оранжево по случай Националния празник на Нидерландия – Денят на Краля, съобщи БГНЕС.
Денят на Краля се отбелязва на 27 април, когато холандците на всички места по света честват раждането на Крал Вилем-Александър. Посолството на Нидерландия в София ще излъчи онлайн особено видео с впечатляващи танцови осъществявания, а от 20.00 до 21.00 часа вечерта фасадата на НДК ще бъде осветена в оранжево.
 Боршош: Пак бих минал по този път, без значение от компликациите Боршош: Пак бих минал по този път, без значение от компликациите
Ако през днешния ден би трябвало да предпочитам още веднъж, отново бих минал този път, без значение от компликациите. Това сподели в последната си дума пред Софийски град...
Всяка година, Крал Вилем-Александър, дружно с Кралица Максима и трите им дъщери – принцесите Катарина-Амалия, Алексия и Ариане, придружавани от членове на Кралското семейство, посещават друг град в Нидерландия, където вземат участие в доста стратегии и игри, срещат се с жителите, посещават изложения и занимателни събития. Тази година, поради пандемията от COVID-19, Кралят и неговото семейство няма да могат да вземат участие в сходни събития за повторно и ще отбележат празника онлайн в Айндховен.
Заради пандемията, посолството на Нидерландия в България ще означи рождения ден на Краля с впечатляващо видео зрелище на холандската натрупа за отвесни танци AIRA, което ще бъде оповестено в профилите на посолството във Фейсбук и Instagram. Съосновател на AIRA е българският акробат Димитър Симеонов. Специално присъединяване във видеото взема и Веско Ешкенази, концертмайстор на Кралския Концертхебау оркестър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР