Националните отбори по футбол на Япония и Уругвай завършиха наравно

...
Националните отбори по футбол на Япония и Уругвай завършиха наравно
Коментари Харесай

Първият гол на Валверде като капитан на Уругвай не стигна за победа срещу Япония

Националните тимове по футбол на Япония и Уругвай приключиха наедно 1:1 в контролна среща, която се игра в Токио.  Феде Валверде, който изведе тима с капитанската лента, откри резултата в 38-ата минута. Халфът на Реал Мадрид направи добавка с глава, откакто преди този момент негов удар рикошира в гредата. Резервата на японците Такума Нишимура изравни в 78-ата минута, откакто засече към точката за осъществяване за дузпа центриране отдясно на Ито. До края и двата отбора можеха да стигнат до успеха, като най-чистата опция се откри пред резервата Факундо Торес, само че негов удар срещна гредата. Това бе първи дуел за Япония и Уригвай след присъединяване им на Световното състезание в Катар. 

Във вторник Япония играе с Колумбия, до момента в който Уругвай ще играе с Южна Корея в Сеул. 

В различен другарски мач Австралия се наложи над Еквадор с 3:1. На стадионът в Сидни за „ кенгурата “ се разписаха Джаксън Ървинг, Ауер Мабил и Гаранг Куол. Почетното попадение за еквадорците бе дело на Феликс Торес.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР