Националните отбори на Русия и Украйна, както и всички клубни

...
Националните отбори на Русия и Украйна, както и всички клубни
Коментари Харесай

УЕФА наложи ограничение на националните и клубните отбори на Русия и Украйна

Националните тимове на Русия и Украйна, както и всички клубни представители на двете страни, няма да могат да домакинстват на своите игрища в шампионатите под егидата на УЕФА. Забраната важи за неустановен интервал от време и се постанова от Европейската футболна федерация поради войната сред двете страни.

Така всички тези тимове в този момент би трябвало да играят своите семейства на неутрални игрища в други страни.

В евротурнирите сега e останал единствено отборът на Спартак (Москва), който през днешния ден ще научи противника си за 1/8-финалите в Лига Европа.

Руският народен тим пък е на плейофите за класиране на Световното състезание и по стратегия би трябвало на 24 март да одобри в, а при победа пет дни по-късно, още веднъж там, да се изправи против или. Още през вчерашния ден обаче федерациите на другите три тима приканиха УЕФА да промени това.
 Официално: Полша, Чехия и Швеция отхвърлят да играят в Русия Официално: Полша, Чехия и Швеция отхвърлят да играят в Русия
Украинският народен състав също е на баражите, само че не се планува да е хазаин.
 УЕФА лиши от Русия семейството на финала в ШЛ, към този момент дефинира нов стадион УЕФА лиши от Русия семейството на финала в ШЛ, към този момент дефинира нов стадион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР