Националните отбори на Франция и Мароко ще определят вторият финалист

...
Националните отбори на Франция и Мароко ще определят вторият финалист
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Франция – Мароко

Националните тимове на Франция и Мароко ще дефинират вторият финалист на Мондиал 2022.

Аржентина към този момент си обезпечи място в конфликта за купата на Световното състезание в Катар, а противникът на отбора ще стане явен след конфликта на стадион " Ал Бейт " в Ал Хор.

Той започва в 21:00 часа, а първенецът Франция е огромният любимец, защото е единствено на 2 победи от отбраната на трофея си.

" Петлите " се оправиха с Англия в 1/4-финалите след триумф с 2:1, а преди този момент отстраниха Полша с 3:1.

Мароко пък пренаписа историята като се класира за полуфиналите и се трансформира в едвам първия африкански отбор, стигнал до топ 4 на света.

Този голям триумф на тима обаче е изцяло подобаващ, тъй като " атласките лъвове " са непобедени в Катар и позволиха единствено едно попадение. При това, то беше автогол при триумф с 2:1 над Канада в груповата фаза.

Тимът събра седем точки и приключи пред тимове като Хърватия и Белгия, а по пътя дотук в профил поредно любимците Португалия и Испания.

Дали чудото ще продължи, или Франция няма да допусне изненада и ще продължи да пази купата си, следва да разберем от срещата, в която при тъждество ще има продължения и вероятно дузпи.

Мачът е директно в ефира на Нова телевизия и Диема спорт 3 като Novsport.com ще наблюдава развиването му в действително време, до момента в който нашите гости могат да гледат.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ :

ФРАНЦИЯ : 1. Лорис (к), 24. Конате, 4. Варан, 5. Кунде, 13. Фофана, 22. Тео Ернандес, 8. Чуамени, 11. Дембеле, 7. Гризман, 10. Мбапе, 9. Жиру;

Селекционер: Дидие Дешан;

МАРОКО : 1. Боно, 5. Ажер, 4. Амрабат, 6. Саис (к), 2. Хакими, 8. Унахи, 18. Ел Ямик, 3. Мазрауи, 7. Зиеш, 17. Буфал, 19. Ен-Несири;

Селекционер: Уалид Реграги.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР