Националните данни относно използването на сила от служителите на реда,

...
Националните данни относно използването на сила от служителите на реда,
Коментари Харесай

Федералните правоохранителни органи публикуват малко данни за използване на сила. NBC News документира пет години стрелби по тях.

Националните данни по отношение на потреблението на мощ от чиновниците на реда, изключително стрелбите, са лимитирани и съвсем невъзможни за съпоставяне. Но малко стрелби от правоприлагащите органи са обгърнати в по-голяма загадка от тези от чиновници, които работят за или с четирите съществени правоприлагащи организации на Министерството на правораздаването – Федералното бюро за разследване; Администрацията за битка с наркотиците; маршалската работа на Съединени американски щати и Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви.

От 90-те години на предишния век DOJ проверява локалните полицейски ръководства за нарушавания на гражданските права и ги принуждава да се реформират посредством съда -поръчани постановления за единодушие. През последните години тези упълномощени промени постоянно включват условие за даване на подробни данни за полицейски стрелби и други типове приложимост на мощ.

Но личните правоприлагащи организации на DOJ са законово освободени от сходен контрол и данните за използването на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР