Националната спортна академия (НСА) организира петото издание на конференцията Спорт

...
Националната спортна академия (НСА) организира петото издание на конференцията Спорт
Коментари Харесай

НСА организира петото издание на конференцията Спорт и сигурност“

Националната спортна академия (НСА) провежда петото издание на конференцията " Спорт и сигурност “, която има за цел сливане на научни познания, реализирани от интернационалната научна област в региона на сигурността в спорта.
В изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " проф. Татяна Янчева, учител в Националната спортна академия и ръководител на конференцията, описа за конференцията:
" Провеждаме тази конференция взаимно с университета " Никола Тесла “ в Белград. Тази година наш сътрудник е и фондацията " София – европейска столица на спорта “, която ни оказва помощ доста в реализирането на тази конференция. Новото е, че разширяваме проблематиката. Новото е, че не подчертаваме основно върху футболното безчинство, а разширяваме обсега на тематиките. Нов е и гост-лекторът. Той е един от най-известните в света специалисти по антитероризъм. Тази година България е хазаин на две международни шампионати, голям брой международни купи, интернационалните конгреси. Променя се насочеността на тези актове на принуждение и експанзия, които би трябвало по някакъв метод да се предотвратят ".

Цялото изявление с проф. Татяна Янчева можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР