Националната служба за охрана (НСО) спечели третото издание на състезанието

...
Националната служба за охрана (НСО) спечели третото издание на състезанието
Коментари Харесай

НСО спечели третото издание на състезанието с международно участие Commando Challenge 2019

Националната работа за защита (НСО) завоюва третото издание на надпреварата с интернационално присъединяване Commando Challenge 2019, което се организира в с. Мичковци, Община Габрово, на 27 и 28 септември, оповестиха от институцията.

Надпреварата е в памет на чиновниците на силовите структури, починали при осъществяване на служебните си отговорности.

Отборът на НСО в състав капитан Илия Алексов, старши лейтенантите Петър Иванов и Никола Йорданов, младши сержантите Пламен Илиев и Тодор Христов и ръководителят на тима подполковник Красимир Лалев, оглави крайното класиране с коефициент 1.653 и 763 точки от пукотевица. Отборът преодоля етапите на конкуренцията с най-хубаво време от 15.01 минути, а младши сержант Пламен Илиев е отличник в самостоятелната пукотевица.

В надпреварата за експерти взеха присъединяване 15 тима на Националната работа за защита и на структурите на Министерството на вътрешните работи, Министерството на защитата и на Българската войска. Предизвикателството включва детайли от тактическата подготовка на елитните елементи - прекосяване през тактическа полоса с трудности, пукотевица с разнообразни калибри дългоцевно и късоцевно оръжие от разнообразни дистанции и позиции, а също оказване на долекарска помощ и евакуация на „ ранен “.

Отборът на НСО за втора поредна година печели надпреварата, откакто се пребори за наградата в предходното му издание през октомври 2018 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР