Националната рекордьорка на България в гърба Габриела Георгиева се свърза

...
Националната рекордьорка на България в гърба Габриела Георгиева се свърза
Коментари Харесай

Габриела Георгиева за взетото от Минковски пликче: То беше с неговото име

Националната рекордьорка на България в гърба Габриела Георгиева се свърза със Sportal.bg с готовност да внесе конкретизиране за думите на Екатерина Аврамова в изявление за “България днес”, в което тя споделя: " С най-хубавата българка плувкиня на тил Габриела Георгиева се състезавахме за първото място. Тогава аз завоювах - добави Аврамова. Състезанието беше в две графи. Едната включва интернационалните състезатели. Другата единствено българските. Тя взе от интернационалното награден фонд за второ място. От българските състезатели получи за първо. Пред очите ми Кристиян Минковски отиде и си взе едното пликче, което Габриела получи.”

“Пропуснала е да посочи, че когато има награден фонд и за мъже, и на дами, има специфична обособена премия на треньорите на съответните състезатели, които са спечелили първо място. Взетото пликче от господин Минковски си беше с неговото име. В Бургас предходната година Калоян Левтеров взе премията за първото място при мъжете, а Жорж Станкович като негов персонален треньор получи парична премия”, разясни Георгиева.

Минковски е и персонален треньор на Георгиева, с изключение на управител на националния тим.

Според регламента на въпросното съревнование Гран При в Бургас през април 2019 година, треньорите на класиралите се преди всичко (при мъжете и жените) са получили по 1000 лв..

!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР