Националната метеорологична служба очаква активен ден“ в Централен Тексас в

...
Националната метеорологична служба очаква активен ден“ в Централен Тексас в
Коментари Харесай

Метеоролозите прогнозират силни бури, вероятност от торнадо в Централен Тексас в четвъртък

Националната метеорологична работа чака „ деен ден “ в Централен Тексас в четвъртък, като предвижда раздрани дъждове, изолирани гръмотевични стихии и вероятни торнада в елементи от Hill Country, кулоар I-35 и крайбрежните равнини.

Метеоролозите споделиха, че има „ риск от няколко, краткотрайни торнада “ близо и източно от коридорите I-35 и I-37, с максимален риск планувани по продължение и на изток от кулоар 77 на Съединени американски щати.

Окръзите Лий и Файет могат да видят най-лошите стихии, с равнище 2 от 5 на мощ на бурята и 5-9% късмет за торнадо. Окръзите Травис, Уилямсън и Хейс бяха оценени като равнище 1 или „ граничен риск “ за мощни стихии и имат 2-5% късмет за торнадо.

Бурите евентуално ще бъдат най-силни сред 8 сутринта. и 14:00ч. в четвъртък. Метеорологичната работа приканва жителите на Тексас да бъдат наясно с времето до петък.

Тази публикация в началото се появи на Austin American-Statesman: Бъдете „ деликатни с времето “: В Централен Тексас са вероятни торнадо, гръмотевични стихии

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР