Националната гвардия беше разположена в , тъй като стотици хора

...
Националната гвардия беше разположена в , тъй като стотици хора
Коментари Харесай

САЩ разполагат националната гвардия в Минеаполис след поредно убийство на тъмнокож

Националната армия беше ситуирана в, защото стотици хора разграбваха магазини и рушаха градски елементи в ранните часове на деня, откакто негър мъж беше убит от полицията единствено на 10 благи от мястото, където умря.
Фаталната пукотевица по 20-годишния Даунте Райт в Бруклин център пристигна, откакто управляващите там към този момент са в положение на нараснала подготвеност заради делото на бившето ченге, упрекнат в убийството на Флойд предишния май.
 Делото за убийството на Джордж Флойд стартира следващата година - с цел да не стане цирк на президентските избори Делото за убийството на Джордж Флойд стартира следващата година - с цел да не стане цирк на президентските избори
Съдия в Минеаполис насрочи делото за ликвидиране на Джордж Флойд против четиримата някогашни служители на реда в града чак за март 2021 година, написа Агенция Франс Прес. Ма...
В рамките на часове след съдбовната пукотевица минимум 500 протестиращи излязоха на улицата, като на най-малко 20 магазина са нанесени вреди, разкриха по-късно чиновници. Мнозина разнасяха по улиците транспаранти „ Животът на чернокожите има значение “, протестиращи скачаха върху полицейски транспортни средства и хвърляха камъни и други предмети по офицери, съобщи „ Ню Йорк пост “.
В грозни конфликти, снимани на видеоклипове в обществените мрежи, полицията отвръща на удара със сълзотворен газ и гумени патрони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР