Националната борса за търговия с въглеродни емисии като цяло функционира

...
Националната борса за търговия с въглеродни емисии като цяло функционира
Коментари Харесай

Китай вече е най-големият в света пазар за търговия с въглеродни емисии

Националната борса за търговия с въглеродни излъчвания като цяло действа безпрепятствено, като все още към този момент обгръща 5,1 милиарда тона излъчвания на въглероден диоксид годишно. Борсата беше открита преди две години и половина и все още е най-голямото пазарище на въглеродни излъчвания в света във връзка с количеството на обхванати излъчвания на парникови газове. Това съобщи Джао Инмин, заместник-министър на екологията и околната среда на вчерашния брифинг на Държавния съвет.

Националната борса за търговия с въглеродни излъчвания избра да направи пробив в енергетиката и е основала приключена институционална рамкова система и „ Национална осведомителна мрежа за пазара на въглеродни излъчвания “. До края на предходната година кумулативният оборот на търговията с въглеродни излъчвания доближи 440 милиона тона на цената от 25 милиарда юана.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед22401Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед32787Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед82064Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед65416Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед41440Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед376194Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234446Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115621Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100010Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93689Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и Русия Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР