Националната баскетболна асоциация (НБА) ще почете Кобе Брайънт в предстоящия

...
Националната баскетболна асоциация (НБА) ще почете Кобе Брайънт в предстоящия
Коментари Харесай

НБА ще почете Кобе Брайънт с нов формат на Мача на звездите

Националната баскетболна асоциация (НБА) ще уважи Кобе Брайънт в идния Мач на звездите. Легендарният играч на " Лос Анджелис лейкърс " почина на 41 години в злополука с хеликоптер, като в него беше и 13-годишната му щерка.

От лигата оповестиха, че 69-ият Мач на звездите ще се организира в нов формат, като измененията ще усилят спортния темперамент на дуела и ще го създадат по-вълнуващ.

Двубоят ще се организира на 16 февруари в Чикаго, а капитани на тимовете още веднъж ще бъдат Леброн Джеймс и Янис Антетокумбо. Резултатът на два тимове във всяка от първите три четвърти ще бъде зануляван, като спечелилият в обособените елементи ще получава по 100 хиляди $, които след това ще бъдат разпределени за щедрост на организации в Чикаго.

На старта на четвъртата четвърт часовникът ще бъде спрян и ще се играе до достигането на съответен резултат. Той ще бъде заложен, като бъдат добавени 24 точки към резултата на водещия тим. Числото е обвързвано с номера, който Брайънт носеше в НБА.

Така в случай че общият резултат на старта на четвъртата четвърт е 100:95, то победител ще бъде тимът, който доближи пръв 124 точки. Победителят ще заслужи още 200 хиляди $, които също ще отидат за щедрост.

Фотогалерия: Кобе Брайънт - вдъхновителят с необятната усмивка >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР